Vi tycker om samarbeten

Bild från www.ultimateperformance.se

Uttrycket säger att "ensam är stark". Det håller vi inte alls med om. Vi vet att vi aldrig kan bli bäst på allt (även om vi ens skulle försöka). Därför samarbetar vi mer än gärna med andra likasinnade företag, som också inser att ensam inte alltid är stark(ast). Tillsammans  kompletterar vi varandra och skapar attraktiva erbjudanden till våra kunder.  

Här hittar du länkar till våra samarbeten.

Sveriges populäraste träningscoach, Mårten Nylén, har blivit hyllad för sina insatser som personlig tränare och expert i tv-succéerna Biggest Loser och
Ninja Warrior. Nu tar han sig an hela svenska folkets hälsoproblem – och startar
träningslägret, ”Camp I Am Ready”. 

Under sex veckor, varav hälften spenderas på Skeviks Gård utanför Stockholm, kommer Mårten Nylén att hjälpa camp-deltagarna förändra och förbättra sina livsstilar.
Läs mer på campets hemsida

Mårten Nylén har valt att samarbeta med Native Fitness, så under tiden på Skeviks Gård kommer deltagarna att träna med sandsäckar från Alpha Strong, Jungle Gym XT från LifeLine och boxa på säckar från Exigo. Och mycket mer...

Ultimate Performance är ett performance center och med sitt unika koncept M2M (Mind to Muscle) levererar de resultat till såväl elitidrottare som motionärer. 
På Ultimate Performance i Uppsala tränar just motionärer och elitidrottare från en rad olika idrottersida vid sida.

Native Fitness är stolta över att samarbeta med en så unik anläggning som Ultimate Performance och att vi får ta del av deras träningskunskap. 
www.ultimateperformance.se

OTR har marknadsledande kompetens inom service, eftermarknad och reparationer av träningsutrustning. En märkesoberoende serviceleverantör som alltid finns där då olyckan varit framme. För oss på Native Fitness känns det tryggt att kunna erbjuda vår kunder service via OTR.
 
”Vi vet att det finns många som vill sälja utrustningen till er, men att det finns få som finns med er hela vägen och när produkten slutar fungera. OTR Sweden vill vara länken mellan utrustningsleverantörerna och kunna erbjuda våra kunder en bättre vardag genom livet genom att ta hand om deras friskvårdutrustning oavsett fabrikat på utrustningen. OTR Sweden vill vara din pålitlige partner
Det skall vara enkelt att vara kund hos OTR Sweden. Du når OTR Sweden via telefon, mail och bolagets webbaserade serviceanmälan. Du får snabb återkoppling med tider då OTR Swedens tekniker kan nå dig oavsett om det är ett stort eller mindre uppdraget.
OTR Sweden har personal spridd i landet som står redo att supporta dig. Servicetekniker och serviceingenjörer efter behov och svårighetsgrad. 
OTR Sweden är din pålitliga partner.”
www.otrsweden.com

Native Fitness
Jönköpingsvägen 26
566 31 Habo

info(at)nativefitness.se