Native Fitness - ny leverantör av funktionell träning

Funktionell träning har aldrig varit ett hetare samtalsämne än just nu. För att möta marknadens efterfrågan på funktionella träningsredskap av högsta kvalitet till ett bra pris kan Native Fitness presentera ett flertal riktigt starka varumärken inom funktionell träning. 

 

Med träningsredskap som Jungle Gym XT, Power Wheel, TNT, Train Station, BXT och många fler är det tydligt att LifeLine USA är en stark aktör när det kommer till funktionell träning. Samtliga produkter genomsyras av absolut högsta kvalitet och därför lämnar också LifeLine livstids garanti på sina produkter. Life Line har arbetat med funktionell träning sedan början på 70-talet.

 

I över 25 år har Jordan Fitness varit ledande inom design och tillverkning av kvalitativa träningsredskap för funktionell träning i Storbritannien. Idag distribueras och säljs Jordans produkter över hela världen och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Kanske inte så konstigt med tanke på kombinationen av det breda produktutbudet, den höga kvaliteten, den snygga designen och bra priser.

 

Sandsäckarna från Alpha Strong har tagit fitnessvärlden med storm. Aldrig tidigare har det funnits så rejäla och stryktåliga säckar på marknaden. Sanden ligger i tryggt förvar bakom fyra förseglingar, ingen sand kommer att läcka ut - hur mycket säckarna än plågas.

 

Native Fitness säljer enbart till återförsäljare, gym, företag och föreningar. Som privatperson hänvisar vi till någon av våra återförsäljare.