Världens bästa magträning på Swesport 2012

Under Swesport 2012 den 22-23 januari på Kistamässan i Stockholm visar Native Fitness bland annat upp Power Wheel från Life Line USA. Power Wheel utsågs i en oberoende studie på University of Berkeley, California, till världens bästa magträning och är en utveckling av det klassiska maghjulet. Den största skillnaden är möjligheten att fästa Power Wheel på fötterna, vilket gör det möjligt att utföra långt fler övningar som utmanar bålen på ett fantastiskt sätt.

 

Power Wheel tillverkas av LifeLine USA som i Sverige representeras av Native Fitness. LifeLine USA har tillverkat funktionella träningsredskap sedan 1973 och deras produkter kännetecknas av innovativ design, nytänkande och hög kvalitet. Under Swesport finns det även möjlighet att testa Jungle Gym XT (nästa generations suspension trainer), Pull Up revolution och gummibandsträning från LifeLine USA.

 

Native Fitness kommer dessutom visa upp sandsäckar från Alpha Strong, bland annat Thy Sandball som är en innovativ kombination av sandsäck, medicinboll och kettlebell. Perfekt för hemmaträning. Alpha Strong tillverkar marknadens kanske tuffaste, mest slitstarka och genomtänkta sandsäckar. Dessutom har de en snygg design!

 

Det tredje varumärket i Native Fitness monter (J:194) är Jordan Fitness. Jordan Fitness har i över 25 år varit ledande inom funktionell träning i Storbritannien. Idag distribueras och säljs Jordans produkter över hela världen och är ett av de snabbast växande företagen i branschen. Kanske inte så konstigt med tanke på kombinationen av ett brett produktutbud, den höga kvaliteten, den snygga designen och bra priser.

 

Varmt välkommen att testa det senaste inom funktionell träning i vår monter – J:194.

 

Har du frågor, hör av dig till Niklas Bohman: niklas@nativefitness.se, 0708-712011