Native Fitness i samarbete med FortGjort Träning

Native Fitness har inlett ett samarbete med FortGjort Träning (www.fortgjort.se). Under mottot "snabbt in och snabbt ut" levererar FortGjort färdigkoreograferade gruppass till gym och träningsanläggningar. Varje gruppträningsaktivitet är 25 minuter långt och enkelt uppbyggt vilket innebär mycket träning på kort tid. Med FortGjort har alla tid att träna.

 

Samarbetet mellan Native Fitness och FortGjort innebär bland annat att vi gemensamt kommer att utveckla nya spännande gruppträningsaktiviteter. 

- Det är ett spännande samarbete för oss. Tack vare samarbetet kommer vi att kunna erbjuda gym och träningsanläggningar intressanta träningskoncept som innefattar både redskap, utbildning och färdiga pass, säger Niklas Bohman på Native Fitness.