Fotografering på SATS Spårvagnshallarna

I fredags var det fotografering för tidningen SportHälsa. Native Fitness hade sammanställt ett antal övningar inspirerade av Crossfit som passar alla som själva vill testa på den populära träningsformen. Valet av övningar och redskap gör att det går lika bra att träna hemma som på gymmet. Redskapen vi använde var kettlebell, sandball, Thy Coach (sandsäck) och Pull up revolution (hjälp vid pull ups). 

 

Vi hade nöjet att få vara på SATS nyöpnade anläggning i Spårvagnshallarna i Stockholm, ett mycket trevligt gym fyllt av förutsättningar för effektiv funktionell träning. Modell för dagen var Linn Lundborg från FortGjort Träning som fick prova både pull ups, burpees, kettlebell sving och wall ball. 

 

Du som har Svenska Dagbladet får hålla utkik efter reportaget, eftersom SportHälsa går som bilaga till SvD.