RBT - nytt gruppträningskoncept för funktionell träning

Idag pratar de flesta om funktionell träning och fler och fler upptäcker fördelarna med träningsformen. Samtidigt växer personlig träning i grupp ute bland gymmen. De som tränar får det bästa av två världar - personlig stöttning av en PT och dynamiken av att träna i grupp. 

 

RBT (Result Based Training) är ett grupptränigskoncept inom funktionell träning speciellt inriktat på personlig träning i grupp. RBT är uppdelat i 10 klasser med olika inriktning och med olika redskap och med RBT är det otroligt enkelt att komma igång och leverera varierade, effektiva och roliga klasser till dina medlemmar. 

 

Varje RBT-klass omfattar en dags utbildning där du bland annat förses med 6 färdiga. Därefter finns det möjlighet att prenumerera på ytterligare färdiga pass och du får då 6 nya pass/klass var tredje månad. 

 

Läs mer om RBT här.